Cautare

538 de rezultate pentru "deranjamente telecom bacau" (4.95 secunde)
Timisoara, Ramnicu Valcea, Bucuresti, Cluj, Oradea, Baia Mare, Bacau, Iasi si Constanta. In 2006 va fi lansat Logan Break Ca si perspective pentru 2006, Grupul Renault va lansa in octombrie versiunea Logan Break 5/7 locuri.
Cursele au ca punct de plecare Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Bacau. Operatorii din turism sunt de parere ca numarul de clienti va creste cu 50% fata de anul trecut.
Craiova este cel de-al treilea oras vizitat de caravana, dupa Cluj-Napoca si Sibiu. Vor mai fi vizitate orasele Arad, Suceava, Targu Mures, Bacau, Pitesti si Tulcea.
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
Pana la evenimentele din decembrie 1989 a lucrat la Intreprinderea de Avioane din Bacau si la Institutul de cercetari pentru semiconductori din Bucuresti.
"Pulpele si partile de pui care vin preponderent din SUA si Brazilia, nu respecta normele de crestere care ne sunt impuse noua si care sunt aplicate pe tot teritoriul UE", ne-a declarat Gheorghe Antochi, presedintele Agricola International Bacau.
Printre zonele declarate calamitate natural se numara si zona Moldova cuprinzind judetele Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui, Vrancea.
De exemplu, la Brasov, locuitorii nu mai au apa calda de 3 luni, iar cei din Bacau nu mai au apa calda de o luna.
La Brasov, pretul local de referinta este de 174 de lei pe gigacalorie, la Pitesti, 150 de lei, la Bacau, 140 de lei, la Iasi, 135 de lei, Cluj - 114, iar la Constanta, 112 lei pe gigacalorie.
De acest tip de credite se vor folosi si noua centrale apartinand administratiei publice locale, respectiv cele din Bacau, Brad, Calafat, Giurgiu, Oradea, Pitesti, Timisoara, Vaslui si Zalau, se mai arata in comunicat.
De la infiintare si pana in prezent, Raiffeisen Leasing si-a creat o retea teritoriala in Romania formata din 16 puncte de lucru amplasate in Arad, Bacau, Brasov, Cluj- Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu- Mures si Timisoara.
Un consortiu format din trei firme portugheze, condus de compania Martifer, a castigat ieri licitatia cu strigare organizata de Hidroelectrica pentru vanzarea a cinci microhidrocentrale situate pe raul Casin din judetul Bacau, la un pret de 4,4 milioane de lei, potrivit Mediafax.
Printre cele mai importante licitatii organizate in acest an, care au adus venituri intre unu si sapte milioane de dolari fiecare, se numara vanzarile de active de la Rova SA Rosiorii de Vede, Plopeni SA Prahova, Pobac SA Bacau, Somvetra SA Gherla, Tera SA Bucuresti si Conpress Advertising Constanta.
Agentia de la Craiova se adauga celor deschise in Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, Brasov, Bacau si Constanta, cu o investitie de peste 1,5 milioane de euro.
Printre romanii care isi extind afacerile in sfera combustibilului se numara grupul Porumboiu, care investeste aproximativ 18 milioane de euro la Bacau, in timp ce Rompetrol si Argus Constanta si-au propus realizarea unor instalatii de productie a biodieselului, cu investitii de 19 milioane de euro, respectiv zece milioane de euro.
Expozitia de la Craiova incheie programul expozitional CAMEX din 2006. Pentru 2007, ABplus urmareste introducerea unei noi locatii pe harta CAMEX - Bacau.
Acest program se va desfatura in cadrul sucursalelor din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara si Targu Mures.
Reprezentantii fermierilor din judetele Bacau, Braila, Calarasi, Galati, Ilfov, Tulcea si Vrancea s-au intalnit recent la Braila pentru a elabora un memoriu ce va fi inaintat Ministerului Agriculturii, anunta AMOS News.
La Cluj-Napoca a fost demarat un plan de amenajare a teritoriului metropolitan, in timp ce la Bacau reprezentantii consiliilor locale au inceput discutiile pentru asociere.
Prin hotarare de guvern, judetul Arad primeste 7,5 milioane de lei, judetul Arges alte 10,1 milioane de lei, judetul Bacau 11,2 mi-lioane de lei, judetul Bihor 17 milioane de lei, judetul Bistrita-Nasaud 1,5 milioane de lei.
google-analytics.com